måndag 28 november 2016

Tillbaka och mer vegan än på länge


Nu är jag tillbaka igen. Förhoppningsvis.

När jag startade den här bloggen var jag vuxen, ensam och bodde hemma hos mina föräldrar – alltså hade jag inte så mycket till liv och kunde ganska helhjärtat ägna mig åt bloggandet. Efter starten 2008 har det gått i vågor, både gällande tid och inspiration. Jag har inte ätit helveganskt under en längre period sedan hösten 2010 och det har nog gjort att jag tappat lite.

Under nästan alla veganperioder jag haft, har jag fuskat med jämna mellanrum (speciellt under julen) och egentligen varit vegetarian till några procent. Men nu har jag gjort en överenskommelse med mig själv att jag ska äta helveganskt året ut (till att börja med), så i år ska jag fira min första helt djurfria jul. :)

Nu har jag småbarn och studerar på annan ort vilket gör att tiden till något utöver föräldraskap och studier knappt finns överhuvudtaget. Därför kan jag säga redan nu att aktiviteten på bloggen kanske inte kommer öka nämnvärt. Men med julen i antåg hoppas jag att jag ska orka och vilja skriva lite mer här i alla fall.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar