måndag 1 juli 2013

Mörk choklad med lakrits


Vi började helgen med att prova en ny choklad. Fairtrade (gillar vi) och med lakrits. Det var så länge sedan jag åt mörk choklad och håller på att vänja om smaklökarna men får säga att denna gick hem. Choklad är gott och lakrits är gott men är det gott tillsammans? Ja, faktiskt.

Det var ingen explosion i munnen eller det absolut godaste jag ätit men gott och väl en av de godare mörka choklader som ligger bra till för att bli en ny favorit. Kan absolut rekommendera den till fredagsmyset.


Korrigering: Det står i innehållsförteckningen att den kan innehålla spår av mjölk. Jag brukar inte vara så noga när det står att det endast kan innehålla spår av något animaliskt (lite beroende på vad det är). Men vill man undvika det så bör man inte äta den här chokladen.

2 kommentarer:

  1. Men är det inte mjölk i den chokladen med salmiak?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej! Ursäkta att mitt svar dröjt jättelänge, jag har haft bloggen liggande lite på is ett tag. Det står i innehållsförteckningen att den kan innehålla spår av mjölk. Jag brukar inte vara så noga när det står att det endast kan innehålla spår av något animaliskt (lite beroende på vad det är). Men vill man undvika det så bör man kanske inte äta den chokladen. Jag kanske var lite otydlig, men jag ska lägga till det i inlägget också :)

      Radera