fredag 29 juni 2012

Vegobebis på gång

Detta är lite out of topic (inget ovanligt när det gäller mig dock) men tänkte släppa bomben nu. I september väntas en liten vegobebis kika ut i världen för jag och min sambo väntar vårt första barn. :) Vi har legat lite lågt med det men nu kan det liksom lika gärna komma fram (när en annan dessutom börjar se ut som en uppsvälld knubbsäl). Det är en av anledningarna till att jag vill komma igång och blogga lite mer här nu i sommar eftersom jag inte vet hur mycket tid och ork jag kommer att ha för bloggande i höst.

Sedan tänkte jag också efterlysa lite tips. Kommer nog bli stammis på Vegofamiljen igen för den är en mycket trevlig och inspirerande blogg. Men om Vegomamman eller någon annan har tips på andra bloggar eller internetsidor som handlar om vegetariskt/veganskt och barn, så är de ypperligt välkomna. Även boktips tas emot med tacksamhet. :)

7 kommentarer:

 1. En massa grattis, vad fint! Här är en himla trevlig bloggande veganmamma: http://www.hanni.nu/blogg/.

  SvaraRadera
  Svar
  1. ska spana in den bloggen sen, tack för tipset!

   Radera
 2. Underbart, så glad för er skull och tycker att det är så fint att ni på ett självklart sätt låter det bli just en vegobebis, all lycka till er i framtiden :)

  SvaraRadera
 3. tackar er alla för era gratulationer :)

  SvaraRadera
 4. Ser fram emot vegan-barnmat framöver i bloggen då ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. om ork och tid finnes (till bloggande) kan du ge dig katten på att det kommer bli barnmat här i bloggen ;D

   Radera