onsdag 16 september 2009

Janis, falafeln & jag

När jag ändå var uppe vid Campus och lånade böcker passade jag på att svänga förbi mitt favoritfalafelställe och köpa lunch. Den avnjöts på en solig gräsplätt vid Strömmen. När vinden var stilla och molnen inte skymde solen kunde det ha varit vilken vårdag som helst. Jag älskar att kunna ha tunna kläder och istället låta solen vara ett täcke som värmer, nästan bränner i huden. Vilka pluspoäng att bara kunna sitta där och njuta. Och så lite Janis Joplin i lurarna som efterrätt. (speciellt Maybe som är min nuvarande favorit)

(okej, jag vet att det är lite out of topic och att inlägg som dessa "hej jag gillar falafel och björnbär" kanske varken är relevant eller intressant för er. Men jag vill bara flika in med det iallafall. Och jag har både bilder och recept på datorn som kommer komma upp senare. Håll god min mina vänner, det kommer)

5 kommentarer:

 1. Jag gillar även dina orelevanta och ointressanta inlägg. De gör mig glad...

  SvaraRadera
 2. Inlägg om falafel och må-bra:ande är aldrig fel!

  SvaraRadera
 3. jag blir glad när jag får såna här fina kommentarer! och vad kul att ni gillar bloggen trots detta haha

  SvaraRadera
 4. måste säga att matstugans falafelrullar i hageby (norrköping) är nog godast i norrköping *enligt min smak* :) trevlig blogg föresten

  SvaraRadera
 5. jag har aldrig atit falafel i hageby faktiskt. men det ar nagot att skriva upp pa min to-do-list nar jag kommer hem fran england igen.

  och tack :)

  SvaraRadera