söndag 27 september 2009

Kulturnatten 2009

Igår var Vegan Shake Crew ute på stan för att utforska vad som händer i Norrköping under Kulturnatten 2009. Eftersom crewet de tidigare kulturnätter, i sin ungdom, mest intagit starkare drycker i goda vänners lag och missat allt som händer bestämde de sig för att vara mer kulturella i år. Först fanns det planer på att se någon teaterföreställning men eftersom vissa är väldigt förkylda kändes det inte så lämpligt då andra teatergäster kanske skulle finna det irriterande med någon som sitter och hostar i tid och otid.

Till slut blev det så att Vegan Shake Crew iallafall satt vid Strömmen med goda vänner och tittade på när dessa drack starka drycker. Vi hamnade på en liten mysig pub som hette Oliver Twist, ganska nära Djäkneparksskolan (vi är inte så bra på gatunamn i crewet), vilken kan rekomenderas starkt. Där köpte nästan alla i sällskapet varsin pommestallrik för endast 15 riksdaler styck vilket crewet tyckte var ett mycket bra pris.

Innan denna lilla pub var vi och såg ett ganska nytt band vid namn The Pariahs. Vissa fotograferade som en tok och blev erbjudna fotojobb. Woho! Eller trummisens flickvän ville ha bilderna från kvällen och frågade om hon kunde ringa ifall de behövde bilder igen. Det var en ganska smickrad och glad crewmedlem som bytte nummer med denna dam och lovade att bränna ut bilderna på skiva. Visserligen tyckte nog vi att de kanske skulle se bilderna innan de bestämde sig eftersom hälften av dem nog är oanvändbara. Men vem vet, Vegan Shake Crews egen mästerfotograf kanske snart går från matfotografering till bandfotografering..

5 kommentarer:

 1. Hmm, du tar inte bara bra bilder, du skriver underhållande också:) mop

  SvaraRadera
 2. SV: Jo även om vegantemat på hk:n ju var framdrivet av mig så är jag väldigt glad att det blev av! :) Min lärare började till och med prata om veganmatens miljöperspektiv! Tidigare har jag också haft rätt kass erfarenhet av hemkunskapslärare men det här var ett trevligt undantag!

  SvaraRadera
 3. låter som en lyckad kväll! :)

  SvaraRadera
 4. ida A: ja det var det :) hade du kul på ditt håll?
  du kom aldrig och smakade kakan din lilla unge!

  SvaraRadera