onsdag 23 september 2009

Soygurt naturell 2: frukosttips


Såhär gott kan det vara att äta soygurt till frukost, med till exempel: naturell müsli, linfrön, vetekli, solroskärnor och skivad banan. Mmmmm!

Kuriosa: sedan jag startade denna blogg har jag ätit mycket "finare" mat. Eftersom jag känner pressen att lägga upp maten fint och fotografera allt (ja, i princip allt iallafall) jag äter så ser det ut såhär nu för tiden. Innan hade jag bara rört ihop det till en gegga och slevat i mig. Men det sägs ju att man äter med ögonen så detta kanske är bra för mig.

6 kommentarer:

 1. ah, är det alltså så jag ska göra?! jag sitter varje morron med min yoghurt, müsli och en klick sylt, allt ihopblandat till oigenkännlighet och dör lite varje gång jag äter det. snyggt upplägg - ska provas imorron!

  SvaraRadera
 2. haha jo, kanske en matblogg är lösningen om man tycker att man äter tråkigt. kul att du gillar det. får hoppas du tycker om frukosten imorgon också - inte bara bilden :)

  SvaraRadera
 3. vad roligt med äntligen inte en så bajsnödig veganblogg. :) att du t.om. vågar erkänna dig som amatör även fast du varit vegan en 2000..!
  och appråpå detta inlägg;
  samma sak här! för var allting jag åt en röra, det kändes onödigt att göra det fint liksom. men nu, när man börjat intressera sig för mat så äter man det med mycket mera värde.. så som inte i en fet smörja bara! gött.

  SvaraRadera
 4. gött att du gillar bloggen, för jag gissar att du menade det som nåt positivt :)
  fast jag har bara varit vegan sen 2007, till & från. men vegetarian ett tag innan.. önskar dock att jag kommit på tidigare att jag ville vara vegan för jag mår mycket bättre som vegan.

  hehe, kan hända att det ligger en del i det där att "man äter med ögonen"..

  SvaraRadera
 5. Jag letar alltid efter soygurt naturell, men hittar aldrig på mitt ica! Har slutat med vanlig yoghurt på morgonen och skulle också tycka att det vore ett schysst alternativ.

  SvaraRadera
 6. Jag hittar aldrig soygurt naturell på mitt ica, skulle tycka att det vore ett schysst frukostalternativ också!

  SvaraRadera