onsdag 23 september 2009

Soygurt naturell

Ännu ett fynd som jag hittade i matbutiken där jag bor är Soygurt naturell. Den är, iallafall för mig, ny på marknaden. Jag hyser lite agg mot den affären men eftersom jag på senare tid hittat diverse fynd hos dem har jag blivit lite blidkad. Såklart har jag tappat bort kvittot men jag vill minnas att priset låg på någonstans runt 30+ kronor. Eftersom det är en liter tror jag att jag kom fram till att det blir lite billigare än att köpa till exempel Alpro's yoghurt. Denna var också mer lik "vanlig" youghurt på komjölk och eftersom jag är (varit) en sucker för just sådan yoghurt tycker jag det är helt underbart att jag kan äta denna yoghurt istället, utan innehåll från djur. Yummie!

Ps. nu måste jag rusa till bussen, men när jag kommer hem ska jag se om jag kan hitta mitt borttappade kvitto så ni kan få ett konkret pris. Cheers!

9 kommentarer:

 1. Som jag har väntat! Avskyr sliskig, sötad yoghurt.
  God bless GoGreen.

  SvaraRadera
 2. jag är inte heller så mycket för fruktyogurt och sånt. innan har jag ätit alpro's naturella, den är god. men denna slår alpro! iallafall om man vill äta den till frukost med müsli eller dyl. alproyoghurten passar bättre till dipsåser till mat - ett tips ;)

  SvaraRadera
 3. hemköp i lindö, norrköping.
  den fanns inte på coop sa mamma. jag vet inte i vilka affärer den kan tänkas finnas, tyvärr. men om jag hittar den någonstans så hojtar jag till ;)

  SvaraRadera
 4. Be konsum ta in. Jag bad min konsum (i sthlm) och den fanns inne nästa gång jag var där.

  SvaraRadera
 5. det har jag inte tänkt på alls, men det ska jag göra. tack!

  SvaraRadera
 6. De har den på ICA på Olskrokstorget nu i alla fall, plus några fruktyoghurtar som inte är riktigt lika äckelsöta (fortfarande lite för söta men man får vara glad för det lilla) som soygurten är.

  Må gott!

  SvaraRadera
 7. sorry fick för mig att du bodde i GBG. man får snällt kuska runt stan för att hitta de produkter man vill ha här också, även de större butikerna är rätt kassa på sojaprodukter.

  SvaraRadera
 8. ingen fara. gogreens youghurt finns i en affär 10 minuter från mig, ska väl se det som lyxigt :) sen finns ju alpro. men det är lite trist när man är ute efter något speciellt och får springa massa rundor på stan bara för att hitta det. menmen.

  SvaraRadera